Cum poti comanda

Contacteaza-ne si poti avea site-ul tau in cel mai scurt timp cu doar 65 lei!

Oferta noastra de realizare site iti sta la dispozitie

Pentru realizarea unui site trebuie doar sa ne contactati si sa ne spuneti despre site-ul pe care vi-l doriti. Vom face o analiza completa a cuvintelor cheie si a celor mai cautati termeni pentru domeniul dumneavoastra de activitate, vom analiza concurenta dumneavoastra si va vom oferi un raport cu cele mai potrivite cuvinte cheie si cele la care aveti sanse mai mari de a ocupa o pozitie buna pe Google. In functie de aceste cuvinte cheie va vom explica cum sa alegeti un nume potrivit pentru site si cum sa formulati textul tinand cont de aceste cuvinte.
Dupa ce veti hotara ce imagini si ce texte doriti pe site va trebui doar sa ni le trimiteti iar noi ne vom ocupa de tot, vom introduce textul si imaginile pe site, vom formata textul si ne vom ocupa de asezarea in pagina.

Cinci motive pentru care aveti nevoie de realizarea unui site

1. Accesibilitate permanenta: Cu oferta noastra de realizare site, afacerea dumneavoastra va fi disponibila 24 din 24 de ore, oferindu-le vizitatorilor posibilitatea de a vedea produsele sau serviciile oferite de tine chiar si atunci cand magazinul sau biroul tau este inchis.
2. Veti economisi timp si bani: Odata cu realizarea unui site veti economisi timp si bani. Va intrebati cum ? Este foarte simplu, pentru a informa potentialii clienti despre produsele dumneavoastra aveti nevoie de timp. Fie ca alegeti sa comunicati cu ei fata in fata, la telefon, prin e-mail sau prin intermediul unor brosuri, toate acestea necesita timp iar timpul inseamna bani. Dupa ce site-ul dumneavoastra a fost pornit, acesta poate oferi toate informatiile utile vizitatorilor, salvandu-va astfel timpul. Realizarea unui site este cel mai eficient mod de va promova afacerea, comparativ cu costurile unui anunt in ziar sau tiparirea unor borsuri, costul realizarii si intretinerii unui site este nesimnificativ.
3. Afacerea dumneavoastra va obtine credibilitate: Majoritatea clientilor folosesc internetul pentru a cauta produsele sau informatiile pe care le doresc, daca dumneavoastra nu aveti un site clientii vor ajunge la firmele concurente care au unul. In plus, oferta noastra de realizare site va va ajuta  oferind credibilitate firmei dumneavoastra.
4. Veti tinti un public mai larg: Realizarea unui site va ofera posibilitatea de a tinti un public mult mai larg, spre diferenta de un birou sau un magazin, site-ul poate fi accesta la orice ora si din orice loc.
5. Veti avea un mediu de expunere: Pentru o firma mica sau aflata la inceput de drum, inchirierea unui spatiu comercial sau a unui birou poate fi o problema, de aceea realizarea unui site va fi un mare avantaj pentru dumneavoastra. Includerea unei galerii de imagini sau a unui portofoliu in site ar putea fi cel mai bun mediu de expunere pentru afacerea dumneavoastra.